Kryštůfek záchranář dětem

Hlavním cílem projektu je pomoc dětem, které se ocitnou v péči záchranářů. Pro děti bývá ošetřování a transport na palubě sanitního vozu mnohdy velmi stresující záležitostí. Stejně tak okamžiky, kdy se ocitnou na oddělení urgentního příjmu v nemocnici.
Přinést malým pacientům alespoň trochu radosti, zabavit je a zmenšit jejich strach, to jsou hlavní myšlenky projektu. Pomáhá při tom plyšový Kryštůfek, mající podobu malého záchranáře. Kryštůfek doprovází dítě i během jeho další léčby v nemocnici.
Dalším projektem je podpora zdravotnického vzdělávání dětí v oblasti první pomoci a resuscitace, ve spolupráci se zdravotnickými záchranáři.

Nadační fond Kryštůfek

Posláním nadačního fondu je pomoc dětem, které se ocitnou v péči zdravotnických záchranářů nebo na urgentních příjmech nemocnic. Plyšový Kryštůfek záchranář pomáhá dětem zraněným a nemocným na palubách sanitních vozů snížit úzkost a obavy. Druhým projektem nadačního fondu je poskytovat podporu a pomoc v tíživé životní situaci současným i bývalým zaměstnancům zdravotnické záchranné služby. Třetí projekt zajištuje vzdělávací činnost pro děti v oblasti první pomoci a resuscitace.



Zpět

 

DMS KRYSTUFEK 30
DMS KRYSTUFEK 60
DMS KRYSTUFEK 90
DMS KRYSTUFEK 190
87 777

Organizace: Nadační fond Kryštůfek

www.krystufek.cz

Děkujeme

 

 

 

Cena DMS je 30, 60, 90 nebo 190 Kč, příjemce vaší pomoci obdrží 29, 59, 89 nebo 189 Kč.
Informace o trvalé podpoře zde . Službu Dárcovské SMS zajišťuje Fórum dárců